2017. feb 12.

All you can eat babával

írta: Vámos Vera
All you can eat babával

Egy izgága 4,5 évessel és egy 14 hónapossal igazán izgalmas étterembe menni. Főleg all you can eat-be. Befigyel a bőség zavara rendesen. Főleg gyerekként. ;) 

A kicsit én intéztem: néztem, hogy mi az, amit már bevezettünk, nem full fűszeres, lehetőleg idény gyümi/zöldség. Elég jól be is lakott a kiscsaj, a levest például úgy engedte kanalazni a szájába, hogy hátra volt dőlve a kis székében és hanyagul könyökölt, mint egy basa. Sok almát, mandarint evett, aztán mikor megunta az ülést rohangált a játszó sarokban. 

Nagyot apa navigálta, de őt jobban elvarázsolta a szomszéd asztalnál étkező/játszó kislány, és többet szaladozott, mint az asztalnál ült. De nem éhezett azért, bár ő is főleg a leves-gyümölcs-hús háromszögben mozgott. Éés bátorkodott is azért: az utolsó asztalhoz hozott fogása grillezett tengeri herkentyű volt. A szomszéd kislánnyal együtt kézzel ették a kagylót. :D

Szóval érdekes volt: mi felnőttek is gyerek utáni minimális szaladozással tudtuk élvezni az ízeket és cuki volt a gyerekekkel. Persze sokat számított a hely is: a játszósarok nem ici-pici volt, jól elrendezett és mellette kaptuk az asztalt. Legközelebb azért lehet, hogy csak kettesben megyünk. ;)

restaurant-table-1329945.jpg

 

Szólj hozzá